diumenge, 29 d’octubre del 2017

29. Està ja tot escrit o són les persones les que escriuen el seu propi destí?


Daud Chaudry, Andy Gómez, André Ramírez i Dayana Cruz



Aquesta pregunta l'hem escollit perquè en certs moments de la nostra vida ens la fem ja sigui perquè ens passen coses que no ens agrada o si.
A la nostra opinió hi ha dues opcions: que el destí si està escrit o que no existeix i només hi ha diferents opcions en la nostra vida. Ningú sap el que pugui passar en un futur, però en certa manera podem modificar coses perquè el nostre destí sigui com nosaltres volem, les nostres accions d'avui són els resultats de demà, potser hagin altres factors que ens impedeixin que alguna cosa no sigui com volem , llavors aquest és el destí de cadascú.
En conclusió volem dir que el nostre destí no està escrit del tot, nosaltres i els nostres actes tenim el poder de modificar-los ja sigui per bé o per malament , el que passarà no ho sabem, però si podem fer actes que ens ajudin a saber com serà el nostre destí.


2 comentaris:


  1. Nosaltres mateixos vam escriure el nostre propi destí, ja que en si mateix cal laidea de fer o desfer d'alguna cosa, seguir a davant o no.
    Vull dir en cada qui sabra si lluitar pel que un vol construir per si mismo.Muchos de nosaltres pensa que el destí per si només es escribira potser perquè hi ha un déu que tot ho veu i ho fa, però no es dóna compte que en un queda, hi ha la fe i sempre cal tenir-la perquè el que al pas del temps ens fan veure-les per mes que alguns de nosaltres no puguem entendre es podria dir que ho tenen tot però no, d'aqui a un llarg procés no sabrem ni jo ni ningú que passés amb cada un és a dir ningú sap si haurem mort, que passés en un futur, dubtes que et vas a haver de donar compte per tu mateix que escriuràs el teu destí.
    Si penses que ho saps aquestes molt equivocat

    ResponElimina
  2. La fotografia en si em sembla molt bona i acertada ja que des de la meva perspectiva el llibre representa la història de la nostra vida i l’interrogant que hi ha a sobre representa el dubte que aquesta a vegades ens fa preguntar-nos sobre que passarà i que ens espera en el nostre futur.

    Respecte al missatge que volen transmetre, respecte a la frase que citen “les accions d’avui son el resultat de demà” la veritat m’ha paregut molt interessant i no puc estar mes d’acord amb ells, crec que el nostre destí no està predisposat i que com ells diuen nosaltres som els que controlem y decidim que fem y el que fer amb la nostra vida.

    En conclusió m’han agradat molt la fotografia i el tema a tractar encara que el missatge que volien donar pel que a mi fa podria haver estat una mica més ben elaborat , ull! que amb això ho dic de manera negativa o que ho hagin fet malament ni res semblant a l'inrevés crec que han donat un punt clar i precís al tema que volien abastar.
    MONTSERRAT ILDEFONSO GIL

    ResponElimina