dissabte, 28 d’octubre del 2017

19. Quina perspectiva tenim sobre els nostres somnis?


Janna Lalaleo, Merieme Belassane, Smith Ishioma i Erik Vega




A la vida real, potser no siguem del tot sincers amb nosaltres mateixos; per que moltes vegades refrenem els nostres desitjos, impulsos o sentiments per el control que pren la RAÓ sobre aquests. Però la cosa canvia quan ens dormim i somiem. En aquest moment la raó s’esfuma , no està, aleshores el nostre cervell, que és molt llest, es posa en marxa i fa que visualitzem elements, sentiments etc.. Entre aquests elements apareixen desitjos del passat que no em complert, es troben sentiments pot ser amb alguna persona que ja no veiem o inclòs es podria donar que parléssim amb un familiar mort .... Crec que quan somiem es desperta una part del cervell que no connecta en cap moment amb la raó, es sobre natural i meravellós, es com pogué “traslladar-te” de manera màgica per records, sensacions i apartats de tu mateix a través dels somnis.
Afirmació de Platón sobre els somnis :
Platón afirmó que la verdadera naturaleza del hombre se manifestaba en sueños: "Cuando la parte más amable del alma duerme y el control de la razón desaparece, entonces el animal salvaje que hay en nosotros, saciado de carne o de bebida, se vuelve violento y, sacudiéndose el sueño, va en busca de lo que satisfaga sus instintos. Como ya sabéis abandonará toda vergüenza y discreción y no se detendrá ante nada".






1 comentari:

  1. M'agrada aquesta pregunta degut a la seva resposta. Ja que moltes vegades no podem expresar-nos amb llibertat per culpa de que al nostre raonament ens ho impideix, en cambi dins dels nostres somnis som lliures no podem escollir que volem que pasi pero si que podriem imaginarnos que pasaria si en qualsevol moment fem algo que desperts no fariem. Penso que el mon dels somnis es incomprensible i a la vegada majestuos, llastima que a vegades ens puguin llugar una mala estona pero realment aixo nos fa recordar que a vegades lo imaginari no es la millor opció. La foto representa bé la idea de aquesta pregunta i m'ha fet pensar en quin moment es el millor per a nosaltres, per a mi es un mon on pugui desconectar de tot el que esta al meu voltant.

    Guillermo Reyes Bastida

    ResponElimina