dissabte, 28 d’octubre del 2017

16. Què és allò que ens fa realment feliços?


Janna Lalaleo, Merieme Belassane, Smith Ishioma i Erik Vega



Vaig escollir aquesta pregunta perquè, en aquest món en què vivim, la idea que te la gent sobre la felicitat depèn de coses materialistes. Les coses materialistes no ens faran feliços per sempre. Per a mi, la felicitat ve de fer el que t'agrada, ajudant altres i fer el millor que puguis en la vida.


2 comentaris:

  1. Hola, bona nit he agafatla imatge 16.Què és allò que ens fa realment feliços?.
    De Janna Lalaleo, Merieme Belassane, Smith Ishioma i Erik Vega.
    El què més m’agradat d’aquesta imatge és la felicitat que transmet en la imatge, el sol només sense ningú que el recolzi.
    Sense ninguna cosa/aparell material què et façi ser feliz.
    La felicitat hi és dins de nosaltres lo què d’avegades no ho sabem o no hi sabem verdaderamt què és aixó què ens motiva o ens fa respirar aquesta felicitat interior què tenim dins de nosaltres.
    La imatge és molt bona perqué veus a un nen/adolescent lliure, feliz i sel veu amb ganes i felicitat i aixó es perquè hi he agat aquesta imatge.

    ResponElimina
  2. Que és allò que realment ens fan feliç?
    Bona pregunta, és un títol molt bo té relació amb la foto, ja que sempre ens fem aquesta pregunta milers de vegades.
    Nosaltres al llarg del nostre període de creixement, en aquest transcurs ens posem a pensar, per exemple quan som nens un joguina ens posen feliç, és una cosa motivador. Quan ja som més o menys grans ens fa feliç un ordinador, alguna tecnologia ...
    Però quan som adolescents, ja joves ja que ens posem ah pensar que realment tot el material no ens fa feliç.
    Vull dir el que ens faria més feliç és una abraçada o un recolzament de mare o pare, això ens provocaria la major felicitat, com pot ser un sacrifici per tu mateix que ho hagis aconseguit com és el cas dels estudis.
    Tota llei de vida té la seva felicitat.

    ResponElimina