dissabte, 28 d’octubre del 2017

21. Es pot viure si per dins estàs buit?



Alejandro Herrera, Guillermo Reyes, Montse Idelfonso i Sofía Mejía


La gent que viu buida està verdaderament viva?
Alguna vegada no heu conegut a alguna persona freda? Que no té por a res, no té compassió per ningú o no té interès pel seu entorn? Realment aquesta gent pot estar viva? Pot ser tan transparent i no sentir ninguna sensació d’amor, d’alegria o de companyia? Això ens ha portat a la conclusió de que, quasi tothom té el privilegi de tenir una bona vida, tenim que aprofitar cada segon que passa.



2 comentaris:

  1. M'agrada molt la foto,hem sembla molt original i a més, fa un efecte molt xulo. Respecte a la pregunta, crec que la gent que no té cor entre cometes, no és que no porti una bona vida, és que viu a la seva manera... és a dir que allò que nosaltres veiem com malament és allò que altres veuen com el que està bé i això hem porta a una altra pregunta filosòfica que es la de que està bé i què està malament.

    ResponElimina

  2. Un pot viure ah tot i estar buit per dins, molt diran que no, però en si la veritat es que nosaltres com a persones podremo tenir els nostres assumptes que ens posen buits, tristos, estressats ...
    Però no deixem que aquestes coses ens afecti al nostre dia a dia, vull dir que per problemes que tinguem sabrem sobrepassar-lo.
    Hem de saber aprochar el temps perquè la vida sembla llarga però en si és demaciado curta, no deixar-nos portar per moments que potser no valen la pena recordar..o si, però tot, en cert moment té un límit.
    Les experiències ens faran veure el que no volem veure la nostra realitat, i la realitat senzillament, és que la vida és plena de sorpreses bones o dolentes, ningú va dir que fos fàcil o això ens fan creure.

    ResponElimina