divendres, 30 d’octubre del 2015

9. Després d'aquesta vida hi ha un més enllà?


África Muñoz, Alex Cajamarca, Aina Ortigosa i Bryan Llumiquinga


La mort és el límit de l’existència. Pertany al bloc de l’esser humà.
Moltes vegades qualsevol de nosaltres ens fem una pregunta , que és molt popular , després d’aquesta vida, hi ha un més enllà?

Tenim moltes teories , ja que alguns diuen que tornarem a la terra en forma de animals, altres que anirem a un lloc millor on hi haurà un ésser suprem que ens jutjarà i moltes més. És una gran qüestió per l’ésser humà ,que mai ningú ha respost ni es podrà respondre , fins que aquella hora tan temible per l’espècie humana arribi , que nosaltres mateixos ens podrem respondre o no aquesta pregunta sense resposta.

1 comentari:

  1. Penso que és una pregunta molt encertada pel que volen representar. És un tema que molta gent debat ja que ningú pot saber si després de la mort hi ha una altra vegada vida. Opino que després de la mort no hi ha res, però si haig de creure alguna cosa és que podem quedarnos en fantasmes i aparèixer-nos als nostres familiars o persones properes i així poder-nos comunicar.
    La foto m'agrada molt ja que penso que expressa totalment la pregunta. La vida amb les flor en tot el seu esplendor i plenes de color i la mort amb les flors mirant cap a baix i amb parts de color negre descriuen molt bé la vida i la mort ja que la vida és alegria i la mort és tristesa.
    En conclusió penso que ho han fet molt bé, m'ha fet pensar molt sobre aquesta pregunta.

    ResponElimina