dissabte, 31 d’octubre del 2015

23. La mentida ens farà sempre feliços?


Michaell Chiriguaya, Mukarram Shahzaib, i Nayra García

Aquesta és una fotografía preparada on representem a una parella d’un noi i una noia que están amb la amiga de la novia.
El que tractem de plantejar és: Si la novia sapigués que la seva amiga i el seu novio la estan enganyant es sentirà molt traicionada i decepcionada per tots dos, però si no ho sapigués, si continués amb la mentida, continuaría sent feliç, creient que tot està bé i sense patir.
De vegades la veritat fa més mal que la mentida i no sempre es millor per la nostra felicitat sapiguer-la.

1 comentari:

  1. M'ha cridat molt l'atenció aquesta fotografia juntament amb la seva pregunta, ja que la majoria de les persones estem acostumades a escoltar el que ens agrada i no el que realment hem d'escoltar. Negar la veritat és indici de què no volem o ens fa mal acceptar-la. A mi no m'agrada escoltar coses dolentes, i crec que a ningú, però penso que la millor solució és dir la veritat sempre, encara que fagi mal, perquè per mi, una veritat fa mal en un moment determinat, però la mentida fa mal sempre que la recordes. Dit això, la meva resposta a aquesta pregunta és que no, la mentida no sempre ens farà feliços.
    Marta González

    ResponElimina