divendres, 30 d’octubre del 2015

2. Què entenem per bellesa?


Cristhian Cruz, Moisés Córdova i Noemí Veloso


La bellesa és un terme abstracte i subjectiu, per al que uns pot ser bell per a un altre no. Hi ha molts tipus de belleses no només la física, per exemple: La interior, la d'un objecte, la naturalesa...
Podem dir que perquè a tu alguna cosa et sembli bell, et ha de provocar algun tipus d'emoció, en els aspectes abans mencionats.

La bellesa varia entre les diferents cultures, però amb la naturalesa això no passa. En aquesta volem transmetre com la bellesa (les flors) destaca dins de tots els pals secs i trencats.

1 comentari:

  1. He escollit aquesta foto perquè em sembla que reflecteix bé la pregunta filosòfica. En relació amb la pregunta,els éssers humans solen descriure la bellesa com una cosa exterior més superficial, però per a mi la bellesa la que de veritat importa és la de dins, els teus sentiments , intencions, manera de ser, com tractes els altres, etc. Crec que són aquests aspectes el que fan bella a una persona, i no l'aspecte físic perquè aquest amb els anys va desapareixent en canvi l'essència de les persones mai canvia. Penso que hauríem de començar a fixar-nos més en el que porta dins una persona i no en el de fora i és en aquest moment que entendrem que és tenir bellesa de veritat. És per aquesta raó que he comentat aquesta pregunta, m'ha agradat molt la foto també.

    Ioxaydel Medina

    ResponElimina