dissabte, 31 d’octubre del 2015

21. Paga la pena rendir-nos davant de les situacions complicades?


Laia Arenas, Nerea Pardo, Miguel García i Alexander García


Aquesta pregunta pertany a la disciplina de l'ètica, dins el bloc de l'acció.
Moltes vegades ens preguntem: perquè ens rendim davant les situacions complicades?.

La imatge ens mostra uns cubs de colors on moltes vegades, quan el veiem, diem que no podem terminar-lo ni tan sols intentar-ho perquè ens rendim ràpid, tan ràpid que ni ens adonem. La imatge dels cubs és una situació paral·lela a la nostra vida, la qual diariament tenim problemas que ens fan rendir-nos i que al final del dia ens hem rendit tant que ni ho notem, però val la pena?. El que hem volgut transmetre escollint aquesta imatge, és demostrar que perquè una situació sigui complicada, mai hem de rendir-nos, ja que sempre hem de demostrar que ho podem fer o si més interntar-ho, perquè que passaria si ho haguéssim intentat? Mai ho sabrem si no ho intentem.

1 comentari:

  1. Aquesta pregunta, es una de les que més m'ha cridat l'atenció i sorprès positivament. També m'ha sorprès amb la fotografia que està relacionada, penso que es una molt bona pregunta, ja que poden haver-hi diverses opinions al respecte.
    Molta gent es rendeix fàcilment davant situacions difícils, penso que si desitges alguna cosa, sigui el que sigui, s'ha de lluitar per aconseguir-ho. Penso que la vida es massa curta com per deixar passar oportunitats o desitjos només per la falta de ganes de lluitar pel que realment et pot fer feliç. Una vegada aconsegueixes passar aquests obstacles i afrontar problemes i situacions complicades, obtens la teva recompensa i no hi ha cosa més satisfactòria que l’èxit de aconseguir allò que pensaves que mai aconseguiries, el afrontar situacions difícils i moments complicats. Per aquesta raó mai ens hem de donar per vençuts, mai saps quina recompensa obtindràs, si bona o directament nul•la, però tan si val, perquè penso que el més important es almenys intentar-ho.
    N'hi ha un dit molt conegut, que te molta relació amb aquesta pregunta: "Si t'has de penedir d’alguna cosa, penedeix-te del que has fet i no del que NO has fet".


    ResponElimina