dissabte, 31 d’octubre del 2015

15. Podem arreglar tots els nostres errors?


Alba Pérez, Sergio Cortés, Sergio Carballares i Laura Gómez

Hem representat la nostra pregunta així perquè creiem que la figura del típex simbolitza la correcció d’un error. L’error és el prefix des, si aconseguim arreglar aquest error obtindríem la paraula amor, però la pregunta és: podem arreglar-ho?
El motiu pel qual hem triat aquesta pregunta és per reflexionar sobre la importància que la societat dóna els errors i per rumiar sobre si la gent els perdona.
Cometre errors és universal, després de tot, errar és humà. L’obligatori és aprendre d'aquests errors per solucionar-los i evitar que es produeixin en el futur. És hora d'arreglar els nostres errors!

1 comentari:

  1. He escollit aquesta fotografia perquè crec que aquesta pregunta ens la hauríem de fer tots. En la meva opinió jo crec que qualsevol persona que té un error la persona que ho ha comes l'error hauria de donar-se compte immediatament que allò que ha fet està malament o encara no es doni compte la persona hauria l'error que hi ha fet perquè la persona intenti no cometre'l una altra vegada, ara bé això també depèn de la persona perquè hi ha persones que tu els hi dius l'error que hi han comes i ells no ho reconeixen o no volen reconèixer en aquest lo que hauria de fer qualsevol persona és passar de la persona y deixar-la. La representació a la fotografia del error amb el típex és perfecta i transmet molt bé la idea de la imatge que això és el més important a la fotografia.
    Nizar Safir 1Y

    ResponElimina