divendres, 30 d’octubre del 2015

10. La vida és només una qüestió de segons?


África Muñoz, Alex Cajamarca, Aina Ortigosa i Bryan Llumiquinga


Moltes persones es fan aquesta pregunta “La vida és qüestió de segons?”.
Nosaltres creiem que sí perquè molta gent diu que la vida són moments i que no recordes tot el que fas o tot allò que et passa sinó allò que més t’ha marcat, és a dir, els moments que has viscut, ja siguin bons o dolents. La vida està basada en els moments que vius amb la família o amb els amics i aquest moments solen ser molt curts com els segons. A vegades molts d’aquests records els expliquem com anècdotes i unes altres vegades hi ha records o moments que no volem recordar.
També diuen que en pocs segons pots fer que el teu destí canviï sense assabentar-te i sense poder fer res per tornar-lo a canviar.

Aquesta pregunta avarca el bloc de la realitat.

1 comentari:

  1. La fotografia em sembla molt apropiada per a la pregunta perquè representa el que són realment els segons. Opinió, que sí, la vida es basa en els segons, en el temps, és el que ens regeix el nostre dia a dia. Per un segon de diferència en qualsevol circumstància pot canviar completament la nostra existència. Em sembla interessant aquesta pregunta i l'he escollit per comentar-la perquè és una qüestió que tots ens podem arribar a preguntar però que mai podrem saber amb certesa. El que m'ha cridat l'atenció ha sigut que comparin els moments amb els segons per la seva curta durada, però la realitat és que els moments realment estan regits pels segons. M'ha semblat un desenvolupament de la pregunta molt bo i amb un vocabulari que tothom podria entendre i identificar-se.

    Alba Pérez 1Y

    ResponElimina