divendres, 7 de novembre del 2014

25. Es poden vèncer els obstacles de la vida?


Genís Cuello, Michell Pino, Nicole Hidalgo i Kenia Meraz.


Aquesta fotografia està preparada; i hem arribat a la conclusió que pertany a la disciplina del coneixement (la lògica).

En aquesta imatge trobem que cal passar per obstacles, adversitats, per poder arribar a les nostres metes, objectius i per això vam passar dificultats, que de vegades fins i tot necessitem ajudar-nos els uns als altres com es veu en aquesta imatge, per aconseguir els nostres objectius i així poder arribar al cim de la vida (muntanya).

1 comentari:

  1. El comentari i la imatge m’agraden perque a un futur no molt llunyà tots pasem per algun tipus d’obstacle que són les dificultats que anem a haver d'afrontar en un futur. Són el que impedeix o dificulta la realització total d'un fet o una acció desitjada i constantment apareixeran en la nostra vida i que depenent de la nostra actitud podrem o no vèncer. Algunes persones els poden vencèr soles i altres més febles necessiten ajuda per a poder fer-ho. No obstant això hem de afrontar amb tranquil·litat i amb fortalesa, mirant al capdavant per sortir endavant davant els mateixos i sabent que un cop superats sortirem enfortits de qualsevol situació.
    Joana Medialdea ☺

    ResponElimina