dijous, 6 de novembre del 2014

13. Una persona sola pot canviar la societat?


Maira López, Lourdes Valero, Alexander Guanotasig y Jonathan Olovachi


Ètica
En aquesta fotografia nosaltres volíem transmetre la societat i com una sola persona podria canviar-ho tot, representant la societat com la construcció d’un munt de fitxes i una fitxa que representa a una persona.
Hem posat un filtre per tal d’enfosquir el fons, intentant transmetre la societat que es dolenta i “obscura”.
La peça que esta més il·luminada és la persona especial, la que amb una petita acció pot canviar tot, en aquest cas fer caure tota la societat i començar una millor.


2 comentaris:

  1. Es una gran pregunta, tots pensem o ens ha passat pel cap l'idea , de que nosaltres podem cambiar la societat sense cap ajuda. Aquesta es una idea equivocada, per que per poder aconseguir aquest objectiu cal l'ajuda d'altres persones i altres coses...
    Quan sapiguem que podem cambiar la societat amb l'ajuda d'altres i no sols, o podrem fer amb l'ajuda necessaria

    ResponElimina
  2. Aquesta pregunta és interesant perquè és veritat que hi ha gent que diu que és impossible però penso que hi ha possibilitats. A més al llarg de la història ha hagut una persona del no-res que s' ha convertit en algún superior i ha fet canvis molt dràstics alguns bons altres inacceptables però ens portat al canvi com per exemple Hitler,Gandhi..
    Penso que una persona amb molta força de voluntat de canviar i amb un certs ideals ho pot fer amb petites coses cotidianes que de mica en mica por constribuir al canvi. Encara que és molt fàcil dir '' vull canviar'' però posar-lo en la pràctica ja sembla una mica més complicat perquè sempre hi ha algú que es queda assegut sense fer res esperant que algú ho fagi mentre que els altres estan fent quaselvol cosa per el bé de tots però tens més remei que acceptar.

    ResponElimina