dijous, 6 de novembre del 2014

23. El nostre camí està predestinat?


Judith Lozano, Cristian Medina, Iván Asencio


Disciplina: Epistemologia. Fotografia preparada.
En aquesta fotografia podem veure un camí que ja es troba fet (predestinat) i a una persona que just en el moment en què es disposa a fer-lo es pregunta si només hi ha un únic camí a la vida. La nostra intenció és saber si sempre estem obligats a fer les coses que marca el destí,en cas què aquest existeixi.
En aquest cas la fotografia no es trobava planejada, però mentre caminàvem pel parc sense saber què fer, ens vam girar i al veure els tres camins de petjades se’ns va acudir fer això.



1 comentari:

  1. Aquesta imatge està molt vinculada amb la pregunta, ja que a la imatge apareixen unes empremtes i encara el noi no ha passat per elles. És una pregunta que les persones ens podem fer, és a dir tot el que ens passa està perquè ens passi així d'aquesta manera i perquè és el nostre destí, o tot és discutible i el que ens passa és únicament la conseqüència dels nostres actes.

    A més a més els colors que van utilitzar els alumnes fan la de fotografía més impactant, perquè el futur el relacionem amb allò incert i sovint ho pensem amb por i inseguritat.

    ResponElimina