divendres, 7 de novembre del 2014

24. Avui dia ajudem al proïsme?


Genís Cuello, Michell Pino, Nicole Hidalgo i Kenia Meraz.

 
Aquesta fotografia està realitzada en fets reals, els quals es presenten dia a dia, i nosaltres hem arribat a la conclusió que pertany a la disciplina de la realitat (teologia filosòfica), perquè avui en dia són poques les persones que tenen humanitat o es sensibilitza davant aquest drama diari com per exemple cap a una persona gran, un nen, una dona embarassada, un discapacitat, etc.
Aquesta experiència ens a conscienciat a que hem d'ajudar a les persones que més ho necessiten, conscienciar-nos a ser més humanitaris amb tota persona que necessiti ajuda.

1 comentari:

  1. Estic d'acord amb el comentari i m'agrada l'imatge perquè mostra un bon exemple.
    Es cert que avui en dia s'han perdut molt l'humanitat , ja que són poques persones les que tenen aquesta sensibilitat o compasió d'ajudar a la gente que ho necessita. A part de l'humanitat crec jo que també s'han perdut els valors morals ja que degut a la inmoralitat i la implacabilitat de molta gent el món s'ha enfriat sentimentalment i no hi ha amor uns per altres.
    Crec que hi ha que ser conscients i ajudar a els que ho neccesitin perque demá n sabem si podem ser nosaltres els que pedirem ajuda. No a la insensibilitat ! Si a la gentilesa !

    ResponElimina