dimecres, 5 de novembre del 2014

11. Quants cops has de passar pel mateix punt fins adonar-te que t'has equivocat?


Anthony López R. Miriam Buksa. Milena Asoeva


  • La imatge mostra un laberint amb diversos camins dels quals només un es el que condueix a la sortida
  • Hem escollit aquesta imatge convertint el laberint en una metàfora: el laberint en si seria el problema, i la sortida seria la seva solució. Quan a la vida real s’ens planteja un problema, moltes vegades cometem el mateix error una i altra vegada fins donar-nos conta que hem pres el camí incorrecte. Una vegada arribats a aquest punt, decidim canviar la tàctica i intentar trobar la solució d’una altra manera, és a dir, provem camins diferents fins trobar aquell que ens condueix a la sortida. Una vegada hem trobat la sortida, hem resolt el laberint o dit d’una altra manera, hem solucionat el problema.


2 comentaris:

  1. M'agrada molt aquesta foto i la pregunta establerta ja que es una pregunta molt interesant.
    Moltes vegades en la vida comentem molts errors i no ens adonem perquè nómes quan encontrem la sortida podem recapasitar i fer-nos la pregunta perquè e comes tants erros si la sortida era tan fàcil.
    Crec que te a veure amb la ment que moltes vegades ens fa males jugades però tenim que posarli fi això, pensar tranquilament y tomar la decisió correcta.
    La foto es molt impactant m'agrada molt.

    ResponElimina
  2. Trobo molt interessant aquesta foto i la pregunta és molt encertada.
    La metàfora del laberint com el problema i la sortida com una solució té molt sentit ja que a vegades no trobem mai la sortida a causa de estar fent voltes a la mateixa situació, i tenir una mateixa ideologia o pensament del problema a tractar.

    Penso que la resposta en la meva opinió és correcte ja que a qualsevol persona passa per aquesta situació i potser tenen la resposta davant seu, però no s’han adonat o han pensat que no arribarien al seu objectiu. fent així passar pel mateix lloc múltiples cops.
    Fins que per fi quan el problema és pitjor s’adonen que podrien haver-lo resolt si ho hagessin donat voltes.

    ResponElimina