divendres, 7 de novembre del 2014

34. Què hi ha més enllà de la mort?

Andrea Aguilar; Sergi Herrera; Isamar Nuñez


Mai podrem saber que hi ha despres de la vida, pero hi ha estudis que interntan esbrinar-lo pero encara no han donat amb la tecla, la meva opinio esque l’esperit d’una persona sempre quedara en terra.
En la meva foto, ho he expressat amb aquests collage com en un paper que representa la vida, amb el foc cremant-li representa la mort, y desprès queden les cendres, que representen lo que dit abans de l’esperit.

2 comentaris:

  1. El comentari i l'imatge que hageu fet m'ha trucat l'atenció ja que jo personalment sóc creient i crec fidelment que la Biblia que és la voluntad de Dèu perquè ens dona respostas que l'home no ha trobat per si mateix fins avui.
    La Biblia diu que l'home es compón de tres parts , cos , ànima i espèrit. El Cos torna a la terra , l'espèrit torna a Dèu perque els ens lo dona i l'anima es la que es salva o es perdre. No hi ha espèrits a terra ni tampoc ànimas vagant , el èsser huma es troba limitat a lo diví per causa del pecat , però no hi ha perque estar tristes pensant que no hi ha solució i que ens cremarem , Déu ja ens la va donar una esperança a la creu amb el seu fill i mediant els seu fill Jesucrist podem arribar a coneixer al Pare i tenir salvació de l'ànima. El Cel és reial i l'Infern també ho és , però no tracto d'asustar a ningú , simplement dono el punt de vista de la meva fe dient que hi ha salvació a la vida i que podem entrar al Cel mediant arrepentiment i creient en Jesús.

    ResponElimina
  2. M'ha cridat l'atenció el títol de la imatge, ja que s'ha demostrat, o almenys s'ha intentat explicar que hi ha vida després de la mort, i la mort és una il·lusió creada per la nostra consciència. Doncs el que hi ha després de la mort pot ser explicat per mitjà de la física quàntica. Segons el Dr. en medicina Robert Lanza creiem que la vida és només l'activitat del carboni i una barreja de molècules ja que vivim un temps i després ens podrim sota terra (tots sense excepció). Els humans creiem en la mort perquè se'ns ha ensenyat que morim, és a dir, se'ns ha ensenyat a associar la vida amb el cos, amb un cos que mor. La teoria del Dr. Lanza, el biocentrisme, diu que la realitat i l'univers són originats per la vida, i no al revés, és a dir, la realidad no pot existir per ella sola. A causa d'això la nostra consciència determina les formes i mides dels objectes de l'univers. Lanza se centra en com percebem el món que ens envolta. Per exemple, una persona veu el cel blau i li diuen que aquest color és el 'blau', "però es poden canviar les cèl·lules del seu cervell perquè vegi el cel de color verd o vermell. Així doncs la nostra consciència (o ment) dóna sentit al món i pot ser alterada per canviar la nostra interpretació. Des del punt de vista de la biocèntrica, l'espai i el temps no es comporten de manera tan rígida ni tan ràpida com ens presenta la nostra consciència, i si acceptem la teoria que l'espai i el temps simplement són 'eines de la nostra ment', llavors la idea de la immortalitat existeix en un món sense límits espacials ni lineals. Aquesta teoria està provada amb un experiment que es diu l'experiment de doble escletxa, el qual demostra que la percebció humana participa en el comportament de la matèria i energia.

    Malgrat el títol, que m'ha semblat un qüestió amb resposta que se pot debatir de manera raonada, la imatge no m'ha agradat molt, ja que per mi no il·lustra de forma clara la preguta.

    PD: Cometari SENSE CAP ÀNIM, més que el divuldatiu.

    Henry Estrella, 2Y.

    ResponElimina