dijous, 6 de novembre del 2014

21. Per què se li dona tanta importància a les classes socials?



Judith Lozano, Iván Asencio, Cristian Medina.



Disciplina: Filosofia política. Fotografia al natural.
Aquesta fotografia ens sembla una crítica a la diferencia entre les classes socials. Sempre hi ha un grup de persones que es queden a sota i no tenen privilegis, en canvi, hi ha un que es manté amb pocs privilegis i un que té poder i tots els privilegis.

El motiu d’escollir aquesta fotografia ha sigut perquè estàvem presents mentre feien el “graffiti” i vam començar a pensar en el seu significat. Se’ns va acudir que seria original utilitzar-la per aquest treball.

1 comentari:

  1. Aquesta pregunta està molt bé perquè reflexa el que avui dia està passant a Espanya i arreu del món. El que a mi em transmét és la realitat.
    La fotografía el que està representant són els diferents cargues que hi ha a la vida. El primer cargue és el més important i el que més privilegi té. Aquest cargue és el rei i està representat per el més gran degut a que té molta importancia. El segon cargue no era tan important com el rei però tenia una mica de relevancia. Aquest cargue era la noblesa. I per últim tenim el cargue més petit, els esclaus havien de treballar moltissim per un sou gens digne.
    En conclusió, penso que han escollit una pregunta molt bona i han trobat una fotografía que ho reflexa perfectament.
    Yaiza Galán, 1 Batx.

    ResponElimina