dijous, 6 de novembre del 2014

20. L'amor sempre és dolç?


Judith Lozano, Iván Asencio, Cristian Medina.

Disciplina: Antropologia filosòfica. Fotografia preparada.
La majoria de persones diu que l’amor és bonic i que la característica principal és la dolçor. Per això, hem utilitzat llaminadures, perquè simbolitzen la dolçor de l’amor. Però és un pensament curiós, ja que quan els problemes comencen, la dolçor es transforma en amargura.
Per escollir aquesta fotografia en vam inspirar en un fet: l’altre dia al sortir de l’Institut vam veure una parella d’enamorats en què el noi li donava una llaminadura a la noia i ho vam relacionar.


   

1 comentari:

  1. El significat que li han donat a la paraula amor m'agrada ja que simplement han dit el que es , dolçor , i res més.
    L'amor crec jo que apart de ser un dolçor és també una energia massa possitiva què trenca tot el dolent a l'altre persona a qui ens dirigim. Es el sentiment més gran i expressat a una paraula molt petita.
    El dulçor del amor ens fa sentir el significat de la existència y la vida , hauria sentit a la vida si no existeixi l'amor ? Crec que no . Per a que hagi una bona relació entre els èssers humans crec que és imprecindible amar-nos , perquè a l'amor no hi ha coses dolentes , l'amor tot el supera , la dolçor del amor és i mai deixara de ser.

    ResponElimina