dimecres, 5 de novembre del 2014

10. La felicitat sempre arriba acompanyada?


Anthony López R. Miriam Buksa. Milena Asoeva


Una nena jugant amb els nens i el gos al parc, per ells és felicitat no es preocupen de res més.
He sentit que la felicitat és una unió de persones ja siguin família o no, per poder compartir emociones i sensacions que vas veient al llarg de la teva vida. 
Aquesta foto ens mostra la nena i el gos d'espatlles mirant als nens jugar amb desig, la felicitat és viure la vida, sense pensar en res, caure i tornar a

aixecar-te perquè saps que sempre tindrás algú que t'ajudara i si t'estima et farà veure les coses d'una perspectiva positiva.

1 comentari:

  1. La fotografia m'agrada molt, ja que jo soc de les persones que veuen un gos i van corrents a acariciar-lo. Tinc un gos i tota la família se l'estima bastant. Casa meva no seria el mateix sense Ell, es un membre més de la família, i per ami un amic més. Aquest amic m’acompanyaria a qualsevol lloc, sempre jugant i content.
    La felicitat mai arriba sola, segons Aristòtil l'amistat es una virtut, necessària per a la vida i es noble i bonic. Sense convivència no hi ha vida humana i per tant, sense amistat no n'hi ha vida plena i satisfactòria, d'allí que l'home feliç necessita amics. En conclusió una vida sol, es una vida plena d’amargura, pots estar amb amics, la parella, i també pots comptar amb un gos, un amic fidel.

    ResponElimina