dimecres, 6 de novembre del 2013

5. Què és l'amor?


Katherin Caballero, Henry Estrella i Gabriela Rivas


Aquesta és una fotografia preparada, i pertany a la disciplina filosòfica de l’ésser humà.
Vol donar una resposta a la pregunta que tothom s’ha fet alguna vegada; Què és l’amor? Hem pensat que en l’amor intervenen alguns factors (el sexe, l’amor sincer, els diners o l’amor interessat, la seducció per part de la dona i de  l’home). L’hem triat perquè moltes persones l’hi donen diferents valors, però nosaltres pensem (Cabellero Katherin) “que l’amor és pur i sincer sempre que les dues persones estiguin enamorades”; (Estrella, Henry) “l’amor és una cosa superficial que cau a la mitja hora, és a dir que no dura, és  cosa de la ment”: (Rivas, Gabriela) “l’amor, avui dia, es basa molt en l’interès, i no pas en els sentiments vertaders”. 

2 comentaris:

  1. Aquest es un tema molt interessant, i que ha inspirat moltes respostes al llarg de la historia humana. S'ha pogut comprovar que l'amor acompanyat d'altres sentiments com l'enveja ha causat moltes desgracies a l'humanitat. Es podria dir, basant-nos en la filosofia de Platò que els éssers humans no podem definir l'amor, perquè la idea d'amor ha estat corrompuda al ser imitada per la materia, i que nosaltres nomes podem percebre una idea parcial, (o una imitació) de l'amor.

    ResponElimina
    Respostes
    1. (Segona part, que el comentari no arriaba a les 8 linies) També podem arriabar a identificar l'amor amb el coneixement, com feien els antics grecs, que consideraven que si una persona era savia o si un objecte era util, automàticament també era bella .

      Elimina