divendres, 8 de novembre del 2013

22. El nostre destí està predeterminat?




Cristóbal Lorente i Angel Mª Tostón


Hi ha persones que creuen en el destí, elles pensen que el que passa està fixat per alguna cosa o algú, llavors perquè prenen precaucions en aquesta vida, per exemple perquè mirar al creuar el carrer, si el teu destí esta determinat a morir en el moment de creuar moriràs, però si no està determinat a morir en el moment de creuar, el cotxe frenarà o s’apartarà ell. Altres persones creiem que el destí no està fixat perquè influeixem molts facctors externs com per exeple un atac terrorista la gent mor i no tenen cap culpa, malalties que molta gent les pateixen sense poder fer res, etc. 

2 comentaris:

  1. Es una fotografia molt interesant, ja que il:lustra a la perfecció la pregunta. En la imatge podem observar a un jove creuant un pas de vianants en la meva opinió, aixo vol donar a entendre que el seu camí està predeterminat (el pas de vianants), ell, com a peató ha de respectar les normes de circulació i ha de creuar per el pas de vianants. Ha de respectar les conveccions socials. Aixó em fa recordar a la filosofia del Determinisme, en que les llivertats personals poden estar acondicionades i/o limitades per alguns factors

    ResponElimina
    Respostes
    1. (Segona part) Es a dir, que no som realment liures, o que dit d'una altra manera, la nostra llibertat no es completa ni ho podrà ser mai, a causa de limitacions, tant biològiques, com socials.

      Elimina