dimecres, 6 de novembre del 2013

2. Existeix el temps?



Mireia García, Pedro Montesino i Alejandro Rodríguez



Hem fet aquesta fotografia possant una sèrie de “pòssits” de manera que construeixi un rellotge de sorra, donant-li molta importància, al devant dels possits hem ficat un rellotge de sorra i l’hem desenfocat per donar-li més importància a la part dels “pòssits” que es el que dóna més simbolisme al títol i a la imatge. Hem escollit aquest títol gràcies a que/perquè hi ha moltes conclusions argumentant que no es com pensem que el temps no existeix, i són arguments realment bons y concrets que fan pensar si realment vivim en una mentira i no existeix alló que diem temps.

Argument: Diuen que el temps es alló que utilitzem per medir en linia progresiva els succsesos que pasan al llarg de l’humanitat. Pero científics diuen que aquets mesurador no existeix, ya que, es basa en la rotació, que el temps está basat en días, mesos, anys, milenis, i la rotació és un moviment que efectua la terra girant sobre si mateixa. Una volta completa dura 23h amb 56min i 4 segons, aixó ens explica que la nostra mesura es basa en la velocidad que usa la tirra per girar sobre si mateixa.

1 comentari:

  1. Aquesta es la pregunta que més m'ha agradat ja que es una pregunta que molta gent es posa avui en dia sense tenir cap resposta o cap resposta concreta.Hi ha molta gent que no aprofita el temps i es perd moments molts importants que mai es poden recuperar o tornar el temps enrere.
    El temps, com bé han dit els companys de primer, es pot medir en días, mesos, anys , etc., pero no es pot controlar i tampoc se sap fins on arriva o quant dura.
    Jo crec que han triat una imatge ben definida per la pregunta i com a resultat van aconseguir cridar la atenció, al menys la meva per complet.

    Sirghie Cosmina 2Y

    ResponElimina