dimecres, 6 de novembre del 2013

6. La televisió substitueix a la realitat?


Katherin Caballero, Henry Estrella i Gabriela Rivas


Aquesta és una fotografia preparada, i pertany a la disciplina de l’Acció, a la sub disciplina de l’Ètica ja que ens planteja com hem de viure. Amb aquesta imatge volem plantejar si la televisió substitueix la nostra realitat, fent-nos oblidar les obligacions (deures, feines de la llar, etc,). Pensem que és una distracció, i no una substitució, ens allunya de la nostra vida i cada cop ens fa menys cultes, perquè ens treu temps el qual hauríem de dedicar als estudis. A més a més, ens pinta una realitat molt distinta a la real.


1 comentari:

  1. M'agrada molt aquesta fotografia ja que representa molt bé a la pregunta que han posat( la televisió substitueix a la realitat?). Aquesta pregunta filosòfica es tracta de quina es la millor manera de viure i en la fotografia podem observar que hi ha una persona que esta tombat en el sofà mirant la televisió i oblidant de totes les seves obligacions (deures,examen...). Però aquesta forma de viure no es la més adequada ja que ens allunya de la nostra vida i cada cop ens fa menys cultes ja que la televisió es una distracció que ens roba el temps que hauríem pogut dedicar per estudiar o per fer els deures.
    I a més a més els autors han utilitzat la tècnica del blanc i negra per elaborar aquesta fotografia, ja que en la nostra vida sempre està ple de colors, i per això diu que és una realitat molt distinta amb la real.

    ResponElimina