dimecres, 6 de novembre del 2013

13. Què vol dir realment estar amargat?




Cristina Adán, Chrisan Clavel, Yenfer Cruz i Germán Sánchez

Estar amargat segons de molta gent és estar dolgut,que és infeliç a causa de desenganys. L'amargor és l'emoció que sol sentir una persona quan passa una cosa que la frustra. La frustració no dóna lloc a una emoció d'amargor en tots els casos. La frustració és una cosa externa a nosaltres, quelcom que passa que fa que les coses no surtin com desitgem. Realment sempre molta gent diu “Ei!  Estàs amargat.”com si fos alguna cosa normal que passa li passa diàriament a moltes persones.
Hi ha algunes persones que quan diuen que estan amargades, realment estan agobiades de aquell precís instant. Molta gent es qualifica de amargada quan realment no ho està. A vegades per ser el centre d'atenció i obtenir atenció que no necessiten.
Potser ningú aconsegueixi ser feliç el 100% del seu temps, però, si et conformes amb ser feliç una bon part del temps, i no et prens els mals moments a la valenta, tindràs la sensació que la teva vida és, en general, feliç . Mentre que si et deixes és exigir al món la felicitat i comoditat absoluta, només aconseguiràs estar amargat la major part del temps. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada