dimecres, 6 de novembre del 2013

3. Què són el bé i el mal?


Mireia García, Pedro Montesino i Alejandro Rodríguez


En aquesta imatge es pot visualitzar que hi ha dos bandols enfrontats a lo alt i per sobre de tots nosaltres, hem ficat el simbol de Yin Yang que prové de la filosofia xinesa o filosofia oriental, que significa dues forces fonamentals, oposades però complementàries, que es troben a totes les coses.
A més entre els dos bandols hi ha una lluita més pacifica, mitjançant els escacs, i com es pot veure en aquest moment el mal va guanyant aconjut del dia negre i trist que fa.

També la roba porta simbolisme, ja que, la persona més angelical va bestida de blanc i la més endiablada va oscura. 

1 comentari:

  1. M’ha agradat força aquesta fotografia perquè representa molt bé a la pregunta, ja que la pregunta filosófica que tracta és sobre el bé i el mal, que són dues forces opsades i en la fotogràfia també es pot obsevar que hi han dos bàndols oposatsc(el bàndol blanc i el bàndol negre) en el joc d’escacs, el blanc representa el bé i el negre representa el mal, també apareix el símbol del ying yang remarca marca aquesta oposició. A més a més, es pot veure que el bàndol negre està guanyant i com que els personatges d’aquests bàndols es localitzen a una certa altura, per aquesta raò suggereix que el mal està dominant sobre el món.
    Aquesta pregunta és una pregunta d’ ética, ja que es pregunta pel bé i pel mal. I la ética és una disciplina filosòfica que s’inclou al bloc de l’acció.

    Zarash Arooj 2Y

    ResponElimina