divendres, 8 de novembre del 2013

25. Hem arribat a entendre totes les coses?


 Eric Garciolo i Julio Ordóñez


Es una fotografia al natural i nosaltres hem arribat a la conclusió que pertany a l'ètica aquesta imatge l'hem triat perquè la manera d'entendre millors les coses es, estudiar i pensar amb elles ja que el coneixement no aconseguit per si sol sinó que tens tu que buscar-ja que és molt útil per a un futur pot ajudar ha obrir molts camins.

1 comentari:

  1. Aquesta pregunta m'ha semblat interessant ja que tracta no nomès sobre el coneixement sino la comprensió del coneixement.

    Des de temps inmemorials l'ésser humà ha volgut conèixer i aprendre del seu entorn, quan va nèixer la filosofia va ser gràcies a que un home, Tales de Milet va voler anar més enllà i es va fer preguntes vitals.
    Gràcies a aquestes preguntes els filòsofs van poder arribar a unes idees per tal de comprendre el món i tot allò que fins ara havia sigut ignorat.

    Penso que la comprensió de totes les coses ha variat al llarg de la història segons la mentalitat de la época juntament amb els avenços tècnics, per exemple quan l'ésser humà crèia que la Terra era el centre de l'univers, ells certament ho compreníen així tot i que ara sabem que no es cert.

    En resum, crec que mai arribarem a entendre totes les coses ja que hi ha infinitat que encara no hem entès ni descobert.

    Àlex Martínez, 2n Batx

    ResponElimina