dimecres, 6 de novembre del 2013

18. La por ens impedeix avançar?


Miguel Amaya. Groyer García, Pilar del Orbe, Izamar Pineda i Pol Sierra


La por es un dels obstacles més perillosos i paralitzants que existeixen, et paralitza no pots raonar i fas el que no has de fer en aquell moment concret, però a vegades si saps com reaccionar pots tenir a favor la por, la por et avisa dels perills i immediatament et poses en posició de lluita, fugida y abans de tot conservació de la calma.

Perquè hem triat fer aquesta fotografia? Doncs per què moltes vegades a la vida una persona te por i se’n va cap a baix no vol enfrontar-se a les seves pors, una persona amb vertigen no pujaria mai allà a dalt, es un lloc alt però no ho sembla, es pot veure la platja i tot, hem vist aquest lloc i em pensat al moment que seria un lloc perfecte.  

2 comentaris:

  1. Aquesta imatge m' agradat perquè és una pregunta que influeix molt en la nostra vida , ja que la por es una recció natural del nostre cos que està preparat per evitar perrills i és fustració per al nostre cervell imaginarnos reaccións davant perrills que encara no existeixen per por del que passi. Moltes vegades volem fer coses i per culpa de la por no podem fer-les i a més és un obstacle per arribar als nostres objectius.
    Jo penso que la por no te ayuda avançar i no serveix per res, que tus has de ser lo suficient valent per afrontar-los perquè arribarà un moment que hauras de actuar o fer-lis front i no tindras una altra opció.

    ResponElimina
  2. Aquesta pregunta m'ha cridat l'atenció ja que la por es una de les majors dificultats a les que qualsevol es pot enfrontat en la seva vida.

    La por moltes vegades a suposat el factor limitant a moltes situacions, hi tots a la nostra vida segurament ens penedim de no haver fet alguna cosa en el passat per por ha l'opinió dels altres, o por a ser avergonyits, hi definitivament ens impedeix avançar en molt àmbits.

    L'imatge m'ha semblat encertada, perquè també transmet l'idea de que una persona amb vertigen no pujaria d'alt i probablement no gaudiria de la vista de la ciutat i el mar.

    Adrián González Cuello

    ResponElimina