dimecres, 6 de novembre del 2013

10. El destí està escrit o el decidim nosaltres?


Vladimir Asoev, Katherine Llumiquinga i Laura Rey

-Aquesta fotografia la situaria en la disciplina de la realitat.

Explicació de la fotografia

-Hem fet aquesta fotografia perquè representa que tu segueixes una sola direcció a la teva vida o pots triar diferents camins ja que es només cosa del temps.


Per què relacionem la fotografia amb la pregunta.

-Va sorgir aquesta pregunta perquè moltes vegades ens preguntem quin és el nostre destí i és una cosa inevitable no preguntar-se perquè el destí ens dóna un cert sentit en la nostra vida ja que moltes de les coses passen per alguna raó. Nosaltres l'únic que sabem és que ahir va ser passat, avui és present i demà serà futur.


3 comentaris:

  1. Bona imatge i bona pregunta.
    Aquesta imatge m'agrada molt perquè suggereix l'ampli ventall de camins que hi ha a la vida i que no sempre ens adonem que hi són. Tant per alguna cosa que ens dirigeix únicament a un camí o els impossibles que actuen per si mateixos. Però si més no, existeix la possibilitat de que tots els camins d'alguna forma o una altra et condueixin al mateix destí i només serveixin per confondre i posar dificultats al camí. Així doncs es podria viure sense la preocupació de quin serà el destí ni quin és el millor camí pero escollir-ho, i així viure d'una manera més cómode.

    ResponElimina
  2. “M’ha agradat aquesta fotografia perquè, a més de respondre la pregunta filosòfica que us heu plantejat en una imatge (ja que hi ha diferents direccions, no una marcada pel destí), sembla que hi ha 4 possibilitats, però 2 d’elles van fora de la carretera, cosa que es podria interpretar com decisions equivocades, que no et porten on tu voldries. Y les altres 2 et fan avançar a la vida.
    Andrea Carreño 2Y”

    ResponElimina