diumenge, 6 de novembre del 2016

24. El destí es troba a les nostres mans?


Dayana Cruz, Nizar Safir i Bryan Llumiquinga



En aquesta fotografia podem observar les diferents possibilitats del nostre destí, ho hem representat a les línies del palmell de la mà, creiem que totes aquestes possibilites depenen dels actes que fem per nosaltres mateixos, tindrem amor si ho busquem i ho sabem tractar, la felicitat depèn de nosaltres mateixos, la vida i la mort no la tenim escrita no pot canviar. El futur depèn de nosaltres mateixos i les circumstàncies que intervinguin. Aquesta pregunta fa pensar molt i et fa plantejar diferents opinions.

2 comentaris:

  1. Vaig escollir aquesta foto perquè m’agrada la manera en què reflecteix la pregunta filosòfica que crec que tothom ens l’hem plantejat en algun moment de la nostra vida.
    En relació a la pregunta considero que el nostre destí no és que estigui determinat totalment per factors exteriors a nosaltres, però si que és veritat que les situacions i problemes que se’ns presentin al llarg de la nostra vida poden canviar el camí que estaven seguint i com a conseqüència canviaran el nostre destí .
    Els ésser humans a més de gaudir de llibertat externa, també podem tenir llibertat interna per decidir sobre els assumptes que ens afecten directament, llavors crec que el nostre futur el decidim nosaltres però òbviament sempre tenint present allò que ens envolta.

    Ioxaydel Medina
    2Y

    ResponElimina
  2. És una pregunta filosòfica molt bona. A primera vista observo a la fotografia que si, que el destí està a les nostres mans. Estic d'acord amb això ja que tot el que fem al món és per alguna cosa. Però també soc de les persones que pensa per part del nostre destí està escrit, i que nosaltres amb les nostres obres ho millorem o el empitjorem. Però es bo tenir aquestes dues qüestions, perquè si tota la gent pensés que el destí està escrit no faria res i deixaria que els dies passin i passin sense cap resultat.(Crec que això és una cosa més religiosa)

    En qüestió a la pregunta i la foto és molt bona, té concordança i es veu molt clarament que està defensant que el nostre destí està a les nostres mans.

    En conclusió, "som pel que fem i sobretot, el que fem per canviar el destí", petita reflexió.
    MONTSE VÁSQUEZ

    ResponElimina