diumenge, 6 de novembre del 2016

12. Creiem per necessitat o creiem per fe?


Dunia Chellou, Lana Sushko, Aitor Campillo, César Méndez.


Per fer aquesta foto vam pensar en les diverses religions que hi ha avui dia a la nostra societat i el perquè existien, vam arribar a la conclusió de que tothom necessita alguna cosa en la qual creure-hi començant per un deu que va crear el món fins als espaguetis.
Amb aquesta foto volíem deixar veure les ganes que té la gent de formar part d’alguna cosa i donar la representació gràfica d’aquest sentiment que les esglésies i llocs de culte a totes les religions són capaços de fer sentir a la gent que els visita.

1 comentari:

  1. Aquesta imatge m'agrada per diverses relacions que podem donar valor sentimental.
    Té calitat i a l'hora de veure-la dona un gran impressió, per com està enfocada i de quina manera els colors vius, en aquests cas les finestres que destaquen dels colors apagat, com els matisos de grisencs. La figura que dona l'espatlla es un gran factor, que dona molta importància a l'imatge. Parlem des de l'àmbit de les religions. Com he vist per els carrers hi ha persones que es posen drets durant una estona, que son missatgers i parlants, que tracten de incitar a la gent que passen a la vora d'ells a unir-se a les creences que esta sitan. Desprès tenim de altres creences com ens troben que son inventades o creades per a un fi. Poc a poc es convertiran per aquelles persones que comencen a creue o si no més a ser una necessitat que acudeix sense dubtar gens ni mica.
    la meva opinio es que aquesta imatge es molt atractiva per aquelles persones que creen en alguna cosa. JONATHAN OLOVACHI

    ResponElimina