diumenge, 6 de novembre del 2016

10. Estem obligats a acceptar el nostre destí?


Iván Carreño, Nis Khatib i Allison Rodríguez



Sempre quan parlem del destí pensem en el final d’alguna cosa, en aquest cas del nostre futur. El nostre destí depèn del nostre passat, per això com es pot veure en fons de la foto hi ha fotògrafes de quan érem petits i missatges que ens complementen.

De vegades ens deixem portar pel destí per què ens pensem que esta escrit i que no es pot borrar. Però borrar és la única solució? 

3 comentaris:

  1. La fotografia és molt completa i està molt relacionada amb la qüestió filosòfica, ja que aquests nois plantegen el no pensar en el destí, en el que passarà i gaudir del present i aquesta noia simbolitza que està suprimint el destí. M'ha semblat interessant aquesta pregunta perquè sovint pensem que el destí és immutable i que per més que no ens agradi el hem d'acceptar. Estic d'acord en el fet que quan parlem de destí parlem del futur, del que passarà, del que un ésser suprem ens té preparat, en alguns casos; el que ens passi al nostre destí dependrà del que em fet al nostre passat.
    Que hagin inclòs dintre de la qüestió una pregunta retòrica crec que és apropiat, perquè ells volen que cadascú reflexioni sobre aquesta i que hi hagi diverses opinions i no una veritat absoluta. En definitiva, és un argument sobre la foto no molt extens però amb bon contingut.

    Alba Pérez 2Y

    ResponElimina
  2. a pregunta que plantegen és molt bona, i pot tenir diverses respostes ja que ens fa pensar, reflexionar i posar l'exemple de les nostres vides per portar-nos a una resposta. Jo crec que el destí de cada un va lligat pels nostres actes anteriors, el que ens pot passar en un futur ja sigui bo o dolent és el producte dels nostres actes, llavors per aquesta raó hem d'acceptar el nostre futur, i si no estem satisfets començar a fer alguna cosa per canviar-ho a millor, ja que ningú més ho pot fer , cada un pot millorar o empitjorar a mesura que el temps passi.

    En relació a la idea de la foto crec que han encertat perquè va lligat molt al títol que han escollit , el comentari que han fet també deixen tot ben explicat.

    ResponElimina

  3. El destino lo decidimos cada uno de nosotros, teniendo en cuenta las condiciones en las que vivimos. Pero cada persona tiene el gran poder que se llama decisión!! Depende de lo que decidimos hacer y dejamos de hacer marca nuestro pasado y presente..pero el futuro lo hacemos en cada segundo que pasa.

    ResponElimina